Saló internacional

A banda de sortides, exposicions col·lectives, marató fotogràfica, etc., el Fotoclub sempre ha tingut la vocació de divulgar la fotografia entre el públic de Ciutadella i Menorca. Des del 2013, però, s’obrí una finestra a l’exterior, mitjançant l’organització del «I Saló Digital Internacional Illa de Menorca 2013». Una estrena a nivell mundial que aconseguí una exitosa estrena, amb 200 participants de 33 països diferents, i un total de 1.412 imatges.

El Saló Internacional va nèixer amb intenció de quedar-se instaurat per molt temps, i en l’any 2014 s’ha duit a terme la segona edició. Aquest cop, però, acompanyat del Col·lectiu fotogràfic F/22 i el Grup Fotogràfic Digital de les Illes Balears , ambdues associacions amb seu a la ciutat de Palma de Mallorca, formant el 1st. Balearic Islands digital photo circuit 2014 , i amb la participació de 287 fotògrafs de 47 països amb un total de 3173 imatges.

El Saló Internacional compta amb el patrocini de la Federació Espanyola de Fotografia (CEF), la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic (FIAP), la Societat Fotogràfica d’Amèrica (PSA) i la societat Image Sans Frontiére (ISF).

Ja estan en marxa els preparatius per a la tercera edició del Saló Internacional de l’any 2015.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *