TALLER DE FAUNA I NATURA

Taller d’aus de cetreria i paisatge, per la realizacion d’aquest taller comptarem amb la colaboracion de la asociacion Menorquina de Falconeria (AMFAL) anirem al seu camp d’entrenament as Mercadal on ens faran gaudir dels exercicis de vol de les diferents aus,
també disposarem de la col·laboració de FOTORUANO PRO qui ens cedirà material fotogràfic, una sessió de fotografia d’aus en repòs i amb exercicis de vol, assessorats pel fotògraf Antonio Liébana, on ens ajudés en els diferents aspectes de la fotografia de fauna, configuració i assessoria de l’equip, amb la finalitat de millorar el rendiment en les teves futures jornades fotogràfiques, apunta’t al taller, dates del taller, dies 7 i 8 d’octubre 2016.

TALLER:
1.- dia 7 d’octubre a les 19:00h, MASTER CLASS sobre tècniques de fotografia de fauna
2.- dia 8 d’octubre, de les 9:00h a les 14:00h, practiques de fotografies en la pista de vols de l’associació AMFAL, Halconeros de Menorca, as Mercadal.
3.- dia 8 d’octubre, després els que vulgueu podem anar a menjar d’un menú a un restaurant proper (PREU DEL MENÚ NO INCLÒS EN EL TALLER ) preu aproximat 15€.
4.-demunt de les 17:00h, sortida fotogràfica per aprofitar les ultimes llums del dia, triéssim una localització interessant per tancar aquest taller.
5.- preu del taller. Socis 70€ No socis:85€. PLACES LIMITADES

Taller de aves de cetrería y paisaje, para la realización de este taller contaremos con la colaboración de la asociación Menorquina de Cetrería (AMFAL) iremos a su campo de entrenamiento en Es Mercadal donde nos harán disfrutar de los ejercicios de vuelo de las diferentes aves,
también dispondremos de la colaboración de FOTORUANO PRO quien nos cederá material fotográfico, una sesión de fotografía de aves en reposo y con ejercicios de vuelo, asesorados por el fotógrafo Antonio Liébana, donde nos ayudara en los diferentes aspectos de la fotografía de fauna, configuración y asesoría del equipo, con el fin de mejorar el rendimiento en tus futuras jornadas fotográficas, apúntate al taller, fechas del taller, días 7 y 8 de octubre 2016.

TALLER:
1.- dia 7 de octubre a las 19:00h, MASTER CLASS sobre técnicas de fotografía de fauna
2.- día 8 de octubre, de las 9:00h a las 14:00h, practicas de fotografías en la pista de vuelos de la asociación AMFAL, Halconeros de Menorca en es Mercadal.
3.- día 8 de octubre, después los que queráis podemos ir a comer de un menú a un restaurante cercano (PRECIO DEL MENÚ NO INCLUIDO EN EL TALLER) precio aproximado 15€.
4.-al rededor de las 17:00h, salida fotográfica para aprovechar las ultimas luces del día, eligiéremos una localización interesante para cerrar este taller.
5.- precio del taller. Socios 70€ No socios:85€. PLAZAS LIMITADAS

[Form id=»23″]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *